نوشته شده توسط : ن ,ک
احمدی نژاد:حاضرم در خانه فقیرترین مردم کارگری کنم اما با مدعیان ملاقات نکنم

 

رئیس‌جمهور گفت: بنده حاضرم برای به ظاهر پایین‌ترین مردم جامعه خدمت کرده و در خانه‌شان کارگری کنم اما با افراد بریده از مردم و مدعی ملاقات نداشته باشم.

 

محمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهور عصر امروز طی مراسمی در افتتاح سامانه الکترونیک ارتباط مردم و دولت «سامد»‌با بیان اینکه بحث مردم از نگاه ما یک بحث مبانی و اصولی است در خصوص این موضوع گفت: همه انسانها محترمند البته ممکن است قلیلی از انسانها باشند که آنقدر در جهت انحطاط حرکت کرده باشند که از دایره انسانیت خارج شوند.

وی ادامه داد: انسان برای این محترم است که خداوند انسان را آیینه تجلی خود قرار داده و خلق کرده که در روی زمین جانشین خدا باشد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه رسیدن به مقام بالای انسانی یک راه اصلی بیشتر ندارد که آن هم تنها خدمت به دیگران و تلاش برای اصلاح امور جامعه است اظهار داشت: امکان ندارد انسان به قله‌های تعالی و کمال برسد مگر اینکه از مسیر سنگین اصلاح جامعه عبور کند.

احمدی نژاد در ادامه سخنان خود خدمت به مردم را از هدایت و راهنمایی انسانها گرفته تا برآوردن نیازهای جامعه دانست و گفت: بهترین کارها در عالم خدمت به مردم است و برآوردن نیازهای آحاد مردم زیباترین حرکت انسانی است.

وی یادآور شد: برخی‌ها هستند به قدری خود را از مردم دور می‌کنند که از مشکلات مردم باخبر نبوده و احساس وظیفه نکنند که باید گفت آنها از انسانیت دور هستند.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه تجلی خداپرستی و عشق به خدا عشق مردم است تصریح کرد: ما زمانی به آرامش می‌رسیم که کسی مشکلی نداشته باشد.

احمدی‌نژاد یادآور شد: همه انسانها آرزومند رسیدن جامعه بشری به سعادتمندی هستند ولی سعادتمندی زمانی محقق می‌شود که مردم بخواهند.

وی در بخشی از سخنان خود با اشاره به خاطره‌ای از زمان حضور خود در شهرداری تهران گفت: در زمان شهرداری ملاقات‌های مردمی گاها چندین ساعت به طول می‌انجامید یکی از دوستان بعد از چند روز از این موضوع خسته شده بود که یکی دیگر از دوستانمان به او گفت این نامه‌ها برگه عبور به مراتب عالی انسانیت است. بنابراین بالاترین مجاهدت در راه خدا، خدمت به مردم است.

وی با بیان اینکه مردم برای ما اصل هستند، تأکید کرد: رسیدن به خدا، عاقبت خیر، بهشت و همه خوبیها با خدمت به مردم بدست می‌آید و محال است بدون همراهی و خدمت به مردم به اهدافمان برسیم.

رئیس‌جمهور خطاب به دست اندرکاران مرکز ارتباط و رسیدگی به مشکلات مردم نهاد ریاست جمهوری با بیان اینکه کار این مرکز خیلی سنگین ولی شیرین است گفت: اگر کار همراه با عشق باشد خستگی معنا ندارد در حالی که کار بدون عشق خیلی سخت می‌شود.

احمدی‌نژاد افزود: این دولت، دولت مردمی است و هرچه مردمی‌تر باشد، موفق‌تر، انسانی‌تر و متعالی‌تر است. "اینکه برخی‌ها می‌گویند چرا به ریز به ریز نامه‌های مردمی رسیدگی می‌کنیم این حرفها برای آدم‌های شکم‌سیر است که متوجه نیستند در این عالم چه می‌گذرد در حالی که بعضی وقت‌ها باز کردن گره از کار یک نفر موجب باز شدن گره از کار 50 خانواده می‌شود و این سلسله مراتب ادامه دارد. "

وی همچنین خاطرنشان کرد: من ترجیح می‌دهم هزار ساعت با پابرهنه‌ها بنشینم ولی یک ساعت با مدعیان بی‌خاصیت کاری نداشته باشم.

احمدی نژاد همچنین با تأکید مجدد بر لزوم خدمت به مردم گفت: بنده حاضرم برای به ظاهر پایین ترین مردم جامعه خدمت کرده و در خانه‌شان کارگری کنم اما با افراد بریده از مردم و مدعی ملاقات نداشته باشم. "سخت‌ترین جلسات برای من ملاقات با مدعیان بریده از مردم است. "
احمدی نژاد با بیان اینکه بالاترین مجاهدت در راه خدا خدمت به مردم است خطاب به دست اندرکاران سامانه الکترونیک ارتباط مردم و دولت اظهار داشت: الان که این سیستم را راه‌اندازی کردیم حال وقت آن است که سطح خدمات، سرعت و کیفیت را بالا ببریم چرا که بخش پیگیری و نظارت در این قسمت بسیار قوی باشد. "

وی در پایان سخنان خود نیز از مسئولین سراسر کشور خواستار توجه به حل مشکلات مردم شده و اظهار داشت: این از قانون‌نویسی اومانیستی است که همه را دزد می‌پندارند و بعد قانون می‌نویسند در حالی که اسلام این را نمی‌گوید بنابراین مسئولان باید به کار مردم توجه و رسیدگی کنند.

رئیس جمهور تأکید کرد: باید به روزی برسیم که انسانها جز خدای متعال به شخص دیگری نیازمند نباشد و آن روز نزدیک است.

بر اساس این گزارش، در این مراسم ابتدا محمدهاشم غروی رئیس مرکز ارتباطات و رسیدگی به شکایات مردمی نهاد ریاست جمهوری گزارشی از فعالیت این مرکز ارائه کرد و در پایان این مراسم نیز رئیس جمهور تمبر ارتباط مردم و دولت را رونمایی و مطلبی به یادگار بر روی آن نوشت.
همچنین در این مراسم از کتاب ارتباطات مردمی در دولت نهم و دهم (تلاش برای گسترش عدالت) با حضور رئیس جمهور رونمایی شد.

 



:: بازدید از این مطلب : 144
|
امتیاز مطلب : 166
|
تعداد امتیازدهندگان : 58
|
مجموع امتیاز : 58
تاریخ انتشار : شنبه 28 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک
افشای نحوه جاسوس‌پروری و آموزش های تروریستی

 

در روزهای آینده، فیلمی از شبکه اول سیما پخش خواهد شد که از راز طراحی پیچیده اطلاعاتی امنیتی موساد برای جذب جاسوس و اقدامات تروریستی پرده برمی‌دارد.

 مستند «برای جاسوسی» که توسط گروه مستند شبکه اول سیما با همکاری ضدجاسوسی وزارت اطلاعات در دو بخش حدود سی دقیقه‌ای ساخته شده، قرار است در شب‌های پایانی هفته جاری از شبکه اول سیما پخش شود.

این مستند تکان‌دهنده و جنجالی، به تشکیلات عظیم و امنیتی سازمان جاسوسی رژیم اسرائیل می‌پردازد که زیر پوشش یک بنیاد به ظاهر بشردوستانه بین‌المللی فعالیت می‌کند.

«به دنیا آمده برای آزادی»، نام بنیادی به ظاهر بشردوستانه بین‌المللی است که با طراحی موساد و عوامل این تشکیلات ضدبشری و ضدانسانی به اجرا درآمده و هدفش، فریب جوانان جهان اسلام، به ویژه ایران و کشاندن آنان به ورطه جاسوسی است.

این بنیاد که به ظاهر برای یافتن اطلاعات درباره وضعیت سربازان ناپدیدشده رژیم اسرائیل، به ویژه «رون آراد» ایجاد شده، درواقع به کار جذب جاسوس و جاسوس‌پروری و تربیت تروریست مشغول است که از جمله مهمترین کارهای آن، می‌توان به جذب و آموزش عامل اصلی ترور دانشمند شهید کشورمان، مسعود علیمحمدی اشاره کرد.

موساد برای طمع انداختن و فریب طعمه‌های خود و جذب آنان، مبلغ ده میلیون دلار جایزه تعیین کرده که در ظاهر برای ارایه اطلاعات درباره «رون آراد» پرداخته خواهد شد، ولی درواقع نه جایزه‌ای در کار است و نه رون آرادی، بلکه هدف اصلی که همان مجبور به همکاری کردن فریب‌خوردگان با موساد است، محقق می‌شود؛ «رون آراد» کمک خلبان ناپدیدشده اسرائیلی است که بیش از بیست سال پیش، در حالی که به بمباران مناطق جنوبی لبنان مشغول بود، هواپیمایش سقوط کرد.

در این زمینه، یک منبع آگاه به خبرنگار «تابناک» گفت: مجید جمالی فشی که یکی از عوامل اصلی ترور شهید علیمحمدی است، از راه دام‌هایی همچون بنیاد «به دنیا آمده برای آزادی» فریب موساد را خورده و گرفتار شده که سرانجام نیز به عنوان مزدور صهیونیسم، نقشه آنها را به اجرا درآورده است.

گفتنی است، این فیلم افزون بر افشای طراحی این تشکیلات جاسوسی با پخش اعترافاتی، پشت پرده طراحی پیچیده و دقیق آن را نیز آشکار می‌کند و در این فیلم همچنین تصاویری از اعترافات چند نفر از عوامل فریب‌خورده و مرتبط با این بنیاد صهیونیستی وابسته به موساد و نیز مصاحبه‌هایی با چند کارشناس مطرح از جمله مصطفی دیرانی، یکی از مسئولان سابق جنبش امل در لبنان پخش خواهد شد.


 



:: بازدید از این مطلب : 158
|
امتیاز مطلب : 173
|
تعداد امتیازدهندگان : 60
|
مجموع امتیاز : 60
تاریخ انتشار : شنبه 28 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک

کاریکاتور/ ایران چگونه قاتل شهید علی‌محمدی را

دستگیر کرد؟

 
 
دستگاه اطلاعاتی جمهوری اسلامی با نفوذ در داخل تشکیلات اطلاعاتی رژیم صهیونیستی موفقیت خوبی در اشراف اطلاعاتی بر سیستم جاسوسی رژیم صهیونیستی به دست آورد و با کمک اطلاعاتی مردم توانستیم عوامل دشمن را شناسایی کنیم.

نهضت سبز نبوی به نقل از شبکه ایران، چندی پیش وزیر اطلاعات نفوذ را مهمترین دستاورد اطلاعاتی کشورمان در مواجهه با سیستم اطلاعاتی رژیم صهیونیستی دانست و گفت: دستگاه اطلاعاتی جمهوری اسلامی با نفوذ در داخل تشکیلات اطلاعاتی رژیم صهیونیستی موفقیت خوبی در اشراف اطلاعاتی بر سیستم جاسوسی رژیم صهیونیستی به دست آورد و با کمک اطلاعاتی مردم توانستیم عوامل دشمن را شناسایی کنیم.

 


 



:: بازدید از این مطلب : 180
|
امتیاز مطلب : 173
|
تعداد امتیازدهندگان : 60
|
مجموع امتیاز : 60
تاریخ انتشار : شنبه 28 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک

 

 

جهان امروز که به دنیای ارتباطات معروف است هر روز شاهد دگرگونی های اجتماعی و فرهنگی زیادی است که ارتباطات و رسانه مهم ترین عامل تاثیرگذار آن است . امروز و با گسترش راه های ارتباطی دنیای انسان ها به قدری به هم نزدیک شده است که تنها با یک کلیک میتوان کارها را با سرعتی باورنکردنی انجام داد . اما هر پیشرفت و توسعه ای نیازمند بسترسازی های مناسب و در کنار آن به وجود آوردن شرایطی است که زندگی را دستخوش تغییرات ناگهانی نکند..

نهضت سبز نبوی به گزارش خبرنگار بولتن نیوز :دنیای جهانی اینترنت با همه بزرگی و و پیچیدگی هایی که در خود دارد امروز به بخش مهمی از زندگی مردم تبدیل شده است و بسیاری از فعالیت های روزمره افراد به وسیله این ابزار ارتباطی صورت می گیرد . طبق یک آمار جهانی که در نظر سنجی از مردم کشورهای مختلف صورت گرفته است از هر پنج نفر سه نفر هر روز با اینترنت کار میکنند و از هر پنج نفر یک نفر نمیتواند بدون اینترنت زندگی کند . این ابزار ارتباطی که از سال 1368 به کشور ما ورود پیدا کرده است امروز جمعیتی بالغ بر 33 میلیون نفر از جمعیت کشور ما را در بر می گیرد .گستره دربرگیری شبکه جهانی اینترنت امروز به گونه ای است که شاید با قطع چند ساعته آن دنیا فلج شده و بسیاری از فعالیت های روزمره از حرکت باز بایستد.دنیای اینترنت علاوه بر آسان کردن انجام امور اداری و کاری به زندگی شخصی افراد نیز سرک کشیده و به نحوی آنها را در زندگی دومی به نام کامپیوتر و اینترنت غرق کرده است .با به وجود آمدن چت روم های اینترنتی ، ایجاد شبکه های اجتماعی گسترده نظیر فیس بوک، تویتر و . . . ، ایجاد سایت های زندگی در فضای مجازی مانند سکند لایف و هزارن سایت و وبلاگ گوناگون دیگر از نشانه های این موضوع است.

اما تمرکز نگارنده در این مجال بر بررسی روند ایجاد و رشد و نفوذ شبکه های اجتماعی و سایت های زندگی مجازی استوار شده است . با گسترش تکنولوژی و استفاده عموم مردم از ابزارهای ارتباطی نوین و روزآمد لزوم استفاده از دانش های عمومی در سطحی وسیع بیش از پیش احساس شد و اینترنت نیز بهترین فضا را برای این امر مهیا می کرد به گونه ای که هر کاربری در هرکجای جهان به راحتی و با داشتن یک کامپیوتر و یک خط اتصال اینترنت میتواند تمامی اطلاعات دلخواه خود را با هرکجای دنیا و با هر کس فارغ از میزان دوری مسافت و رنگ و نژاد به اشتراک بگذارد . لزوم این کار به وجود آمدن سایت هایی در شبکه جهانی اینترنت بود که این خدمات را به خصوص به طور رایگان در اختیار کاربرانشان قرار دهند و از همین جا بود که حتی غول های جست و جوگرهای اینترنتی دنیا نظیر یاهو هم با راه اندازی شبکه چت روم و اتاق های چت به استفاده از این فضا روی آوردند . اما در دهه اخیر که به عصر انفجار اطلاعات مشهور است  دیگر تنها مکان هایی برای به اشتراک گذاشتن صرف اطلاعات کافی نبود و به همین دلیل شبکه های اجتماعی نظیر فیس بوک پا به عرصه وجود گذاشتند .

فیس بوک (Facebook) یک سایت اجتماعی است که توسط سازنده جوان خود مارک زاکربرگ (Mark Zuckerberg) در چهارم فوریه سال 2004 راه اندازی شد.این سایت هم اکنون از نظر تعداد کاربر عضو و نیز از نظر کارشناسان، در زمینه سایت های اجتماعی، برتر از مای اسپیس و امثال آن و در حقیقت در زمینه کاری خود، سایت شماره 1 جهان محسوب می شود. این سایت که در حقیقت فضایی برای ایجاد صفحه شخصی اشخاص و ارائه اطلاعات و به اشتراک گذاری آنها محسوب می شود در طی 6 سال تا جایی پیش رفته است که امروز بیش از 500 میلیون عضو ثابت از سراسر دنیا دارد که بیشتر آنها هر روز صفحه شخصی خود را به روز می کنند . این آمار خیره کننده که در حقیقت شامل یک نفر از هر 13 نفر در سطح دنیا می شود نشان دهنده عمق دربرگیری این سایت و حتی سایت های مشابهش دارد . این قضیه حتی تا جایی اهمیت داشته که امروز بیشتر سیاست مداران و شخصیت های مشهور و حتی سازمان ها تاثیر گذار دنیا در شبکه اجتماعی فیس بوک صفحه داشته و اطلاعات خود را روی صفحه هایشان منتشر می کنند. میلیونها عکس و پیغام منتشر شده در سال گذشته میلادی به خوبی گویای این وضعیت است که امروز اینترنت به عنوان یک رکن اساسی نقش موثری در ارتباطات ما ایفا میکند.

اما این موضوع در کنار همه حسن هایی که دارد زمینه ساز بروز برخی ناهنجاری ها نیز هست . دور شدن از زندگی اجتماعی و گذراندن بخش زیادی از زمان در شبکه های مجازی در حقیقت عاملی است که افراد را از حضور در زندگی طبیعی و واقعی باز داشته و در محیطی مجازی فرو می برد به طوری که افراد معتاد این زندگی دوم می شوند . طبق آمار آرائه شده بیش از 70 درصد افراد عضو شبکه های اجتماعی بعد از ساعات معمول روز نیز به وسیله کامپیوتر و یا حتی موبایل به حضور در این فضاها ادامه می دهند که همین موضوع باعث گوشه گیری و دور شدن از واقعیت ها میشود. امروز صاحبان این شبکه ها که بیشتر تحت تاثیر عقاید مادی گرایانه غربی ها کار را تا جایی پیش برده اند که زندگی دوم را به صورت طبیعی در فضای مجازی تعبیه کرده اند تا اعضای این سایت ها از مشکلات روزمره به لذت ها و حضور داشتن نداشته ها در زندگی طبیعیشان پناه ببرند . به طور مثال در سایت سکند لایف (secondlife) هر کس میتواند با ساخت شخصیت خود در فضای مجازی در زندگی طبیعی ولی مجازی میلیون ها کاربر این سایت از سراسر دنیا حضور یابد . این زندگی دوم به گونه ای است که فرد در فضای مجازی کار می کند ، پول در می آورد ، درس میخواند ، خانه و لوازم میخرد ، کارهای روزمره را انجام میدهد و حتی کاندیدای انتخاباتی شده و در نهادهای حکومت حظور می یابد . تبدیل این واقعیت ها در فضای مجازی اینقدر دقیق صورت گرفته است که طبق برآورد ها اعضای این سایت به طور متوسط روزانه 5 ساعت در آن حضور می یابند .

نکته قابل تامل این است که جلوگیری از گسترش این سایت ها و علاقه مردم به خصوص جوانان به این سایت ها امری محال به نظر می رسد ولی باید بستر لازم برای تاثیر ناپذیری از این شبکه ها را به صورت فرهنگی درست جا انداخت و راهکار استفاده دررست از آنها را بازتعریفی دوباره کرد وگرنه در سالیان آینده روانشناسان باید برای افسردگی های و تنهایی های بیش از اندازه مردم جهان کاری بکنند .

* محمد حسین آزادبخت


 

مخدری جدید به نام شبکه های اجتماعی



:: بازدید از این مطلب : 159
|
امتیاز مطلب : 179
|
تعداد امتیازدهندگان : 61
|
مجموع امتیاز : 61
تاریخ انتشار : شنبه 28 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک
هشدار 4 سال پیش رهبرانقلاب از فتنه 88

 

 

به نقل از رجا نیوز:

شبکه ایران: "بصیرت" کلید واژه پر معنایی است که در جریان فتنه سال 88 اهمیت و ارزش آن بر همگان آشکار شد؛ نبود آن عده ای را از عرش به فرش کشید و قیمت بودن بسیاری دیگر را شخصیت ها بویژه ملت ایران را روشن ساخت. این همه همزمان با تلاش جریان فتنه برای براندازی در ایران روی داد.

رهبر معظم انقلاب هم بارها بر اهمیت و لزوم داشتن بصیرت برای تشخیص حق از باطل تاکید کردند و فقدان این مفهوم تاریخ ساز را منجر به آلت دست دشمن شدن و همسویی با آن دانستند.

ایشان البته بسیار پیش تر از وقوع فتنه 88 در این باره هشدار داده بودند که از جمله آن، سخنرانی روشنگرانه ای بود که روز هشتم خرداد ماه سال 1384 در جمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی ایراد شده بود.

چشم امید دشمن به کسانى است که در داخل هستند

رهبر معظم انقلاب در این دیدار، پس از تاکید بر توجه ویژه مسئولان به "مهندسى کلى کشور"، عنوان کردند که "دشمن شما هم به کشور و نظام شما عیناً یک نگاه کلان و یک مهندسىِ کلى دارد. این مهندسى هم اجزایى دارد. بلاشک اعتماد و دلگرمى دشمن به کمک عناصر داخلى است. هیچ کشورى هم نیست - از جمله کشور ما - که در داخل، عناصرى که دلشان با نظامِ حاکم نیست، وجود نداشته باشند؛ همه‏جا هستند؛ در کشور ما هم هستند؛ از اول انقلاب هم بوده‏اند؛ کم و زیاد و پیدا و پنهان و جوراجور دارد؛ لیکن اصلش همیشه بوده، بعد از این هم خواهد بود. عده‌اى با نظام ما خوب نیستند. چشم امید دشمن به کسانى است که در داخل هستند."

شیوه یارگیرى و سربازگیرى دشمن

حضرت آیت الله خامنه ای با بیان اینکه دشمن براى یارگیرى و سربازگیرى، روش‏هاى گوناگونى دارد، تصریح کردند: این‏طور نیست که همه‏ى کسانى‏که به دشمن کمک مى‏کنند، کسانى باشند که دشمن را شناخته‏اند و نقشه‏ى کلى و مهندسىِ کلان او را نسبت به نظام دانسته‏اند و عالماً و عامداً به او کمک مى‏کنند؛ نه، عده‌اى هم هستند که اگر به آنها گفته شود شما دارید به دشمن کمک مى‏کنید، حاضرند یقه‏ى خودشان و شما را بگیرند و پاره کنند و بگویند این حرفها چیست! اینها واقعاً هم با دشمن مخالف و بدند. اگر شما مهندسىِ کلى و کلان نظام را در نظر داشته باشید، از این پرهیز خواهد شد.

همراهی ناخواسته با دشمن

ایشان سپس از همراهی ناخواسته با دشمن سخن گفتند که اتفاقا این روزها مصادیق زیادی پیدا کرده است: هر کس متوجه و مراقب خود و رفتارش باشد، از این‏که نادانسته و ناخواسته کمک دشمن باشد، پرهیز خواهد کرد. وقتى حروف کلمه یا جمله‌اى در جدول گذاشته مى‏شود، باید عبارتى درست شود. بعضى‏ها نمى‏دانند حرفى که دارند در این خانه مى‏گذارند، مکمل آن عبارت است. تمهیداتى فراهم مى‏شود و اینها مى‏آیند این حرف را در این خانه مى‏گذارند - «و هم یحسبون انّهم یحسنون صنعا» - دلیل و استدلالى هم برایش درست مى‏کنند؛ اما توجه ندارند که این حرف، آن کلمه یا جمله‏ى پانزده حرفىِ جدول را یک قدم به تحقق نزدیک کرد؛ درست مثل یک پازل که جاها معین است و معلوم است که چه قطعه‌اى کجا باید گذاشته شود. نادانسته از منِ نوعى مى‏خواهند که این قطعه را این‏جا بگذارم؛ من هم فکر مى‏کنم اشکالى ندارد؛ غافل از این‏که وقتى این جزء با آن نود جزء دیگر همراه شد، آن شکل، ظاهر مى‏شود و من کمک کننده‏ى به تشکیل آن بوده‏ام! بعضى این‏طورى عمل مى‏کنند.

و باز هم بی بصیرتی

رهبر معظم انقلاب در این باره مثالی هم بیان کردند و همراهی های ناخواسته با دشمن را نتیجه همان مفهوم کلیدی یعنی "بصیرت" دانستند: مثلاً اگر دشمن بخواهد براى تحقق آرزوى بزرگ خود - که ریشه‏کنى جمهورى اسلامى و پایین آوردن پرچم اسلام از قله‏ى این کشور است - طراحى کند، طبیعتاً طراحى، اجزا و مقدماتى دارد. ایجاد اختلاف، ایجاد بى‏ایمانى، ایجاد مشکلات براى مردم، عمیق کردن فاصله‏ى طبقاتى، ترویج فساد، بدبین کردن مردم به مسؤولان، و دستگاه‏هاى ضابط و انضباط بخش را از حیثیت انداختن - مثل از حیثیت انداختن قوه‏ى قضاییه، از حیثیت انداختن شوراى نگهبان، از حیثیت انداختن مجلس، از حیثیت انداختن دستگاه‏هاى گوناگون - همه جزو اجزاء اینهاست. بعضى‏ها به این بخش کمک مى‏کنند، بدون این‏که به ارتباط این بخش با دیگران توجه کنند؛ این بر اثر عدم بصیرت است.

درباره اهمیت بصیرت بود که ایشان ماجرای جنگ صفین را که در سال گذشته چندین بار مطرح کرده اند، بیان کردند: ایشان ما بارها عرض کرده‏ایم که امیرالمؤمنین در جنگ صفین - شاید این جمله را درباره‏ى عمار هم فرموده باشد - مکرر این جمله را مى‏فرمود: «و لا یحمل هذا العلم الّا اهل البصر والصّبر». چه عبارت زیبایى هم هست؛ حروف بصر و صبر یکى است، ترکیبش دوتاست؛ و چه زیبا! فقط اهل بصیرت و پایدارى مى‏توانند این پرچم را بردارند. بصیرت را باید در خودمان تقویت کنیم.


 



:: بازدید از این مطلب : 134
|
امتیاز مطلب : 176
|
تعداد امتیازدهندگان : 60
|
مجموع امتیاز : 60
تاریخ انتشار : شنبه 28 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک

شنیده ها حاکی است که رفت وآمدهای بیگانگان ، تحت پوشش های مختلف و برای پیام رسانی ورایزنی با اصحاب فتنه وارد مرحله جدیدی شده است.

کلمه: برهمین اساس  اخیرا پیک ویژه ای از خارج کشور با خاتمی دیدار داشته است ، واین دومین بار در طول یکماه گذشته می باشد که اینگونه دیدارها برگزار می گردد.

منابع مطلع اعلام می دارند که این دیدارها در شرایط کاملا پنهان و درمحیط های امن برگزار گردیده و از مفاد مذاکرات و پیام های مبادله شده خبری مطرح نشده است.

با این وجود کارشناسان سیاسی این ملاقاتهارا با مواضع اخیر خاتمی و ژست های قلدر مآبانه و باجگیرانه وی بی ارتباط نمی دانند.

ملاحظه: باید منتظر بود و نتیجه حاصله از این بده بستانها ی مخفیانه را در اقدامات وموضعگیری های مشرک استکبار و اصحاب فتنه مشاهده نمود.

در همین رابطه اخباری از ملاقات یکی از این فرستاده های بیگانگان با ابوفتنه دریافت شده است ، که امیدواری هارا برای کشف مفاد پیام ها بالا برده است.



:: بازدید از این مطلب : 181
|
امتیاز مطلب : 228
|
تعداد امتیازدهندگان : 77
|
مجموع امتیاز : 77
تاریخ انتشار : 15 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک

عضو مجلس خبرگان رهبري با بيان اينكه فردي از پايبندي به قانون اساسي دم مي‌زند كه خود اصل آن را قبول ندارد، گفت: اگر خاتمي قانون اساسي را قبول داشت در مسئله ادعاي تقلب در انتخابات، به قانون مراجعه كرده و با اردوكشي خياباني آن را زير پا نمي‌‌گذاشت.

آيت‌الله سيداحمد علم‌الهدي، امام جمعه مشهد مقدس در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي باشگاه خبري فارس«توانا»، با اشاره به پيش‌شرط‌هاي خاتمي براي حضور در صحنه سياسي كشور، اظهارداشت: افرادي كه در جريان فتنه فعال بودند بايد بپذيرند كه از نظر مردم داراي اتهام هستند.

وي ضمن آنکه بر همين اساس يك بخش از اتهام فتنه‌گران را اتهام قضايي دانست كه دستگاه قضا طبق مصالح خود به آن رسيدگي مي‌كند، تصريح ‌كرد: بخش ديگر اتهام، [اتهام] مردمي است كه مردم از آن نمي‌گذرند و نسبت به اين مسئله گذشت ندارند.

عضو مجلس خبرگان رهبري با تأكيد بر اينكه پيش‌شرط بايد از سوي مردم باشد نه سران فتنه، يادآورشد: آنها مي‌خواهند در بين مردمي حضور يابند كه به آنها ظلم شده و مقدسات آنها مورد اهانت قرار گرفته و آراء آنها به باطل گرفته شده است و اينها مسائلي نيست كه بتوان خيلي ساده از آنها گذشت.

وي با طرح اين سؤال كه آيا فردي كه از مردم جدا شده‌ براي بازگشت به دامان ملت مي‌تواند پيش‌شرط داشته باشد، گفت: معناي اينكه خاتمي مي‌خواهد به عرصه سياست بازگردد اين است كه وي از مردم جداشده و فاصله گرفته ‌است.

آيت‌الله علم‌الهدي با تأكيد بر اينكه مقدسات ديني مردم براي آنها از جانشان هم ارزشمندتر است، اظهارداشت: دين و مقدسات ديني مردم در فتنه 88 مورد اهانت قرار گرفته شد و به همين دليل اين مردم هستند كه بايد براي بازگشت خاتمي پيش‌شرط داشته باشند.

وي در عين حال ورود به عرصه سياسي را ورود به دامان ملت و جامعه دانست و تصريح‌كرد: بايد خاتمي اول ببيند كه مردم وي را مي‌پذيرند يا خير سپس شرط‌گذاري كند.

عضو مجلس خبرگان رهبري با بيان اينكه فردي از پايبندي به قانون اساسي دم مي‌زند كه خود اصل آن را قبول ندارد، ادامه داد: اگر خاتمي قانون اساسي را قبول داشت در مسئله ادعاي تقلب در انتخابات، به قانون مراجعه كرده و با اردوكشي خياباني آن را زير پا نمي‌‌گذاشت.

وي در خصوص شرط ديگر خاتمي مبني بر آزادي زندانيان سياسي نيز، اظهارداشت: زندانيان سياسي يا مجرم هستند و يا نيستند؛ مجرم نبودن آنها را مرجع تشخيص كه دادگاه است مشخص كرده و افراد نمي‌توانند مجرم بودن يا نبودن فردي را مشخص كنند.

آيت‌الله علم‌الهدي بر همين اساس آزادي سياسي مد نظر خاتمي را به اين معنا دانست كه اگر وي مي‌خواهد به ميان ملت بازگردد بايد مجرمان آزاد شوند و هيچ كس با جنايت افراد مخالفتي نداشته باشد كه اين غيرقابل پذيرش است.

وي در ادامه به محاكمه سران فتنه اشاره كرد و گفت: محاكمه سران فتنه به دستگاه قضايي مربوط مي‌شود و آنها بايد تشخيص دهند كه آيا سران فتنه را محاكمه كنند يا خير و زمان و موقعيت آن را نيز اين دستگاه مشخص مي‌كند اما بايد ديد نتيجه اينكه سران فتنه در دادگاه محاكمه شوند، چه خواهد شد؟

امام جمعه مشهد مقدس بر همين اساس هيچ كيفر و عقوبتي را براي سران فتنه بدتر از اين ندانست كه مورد تنفر مردم هستند.

وي با اشاره به اينكه حضرت موسي(ع) وقتي به ميان بني‌اسرائيل برگشت در مقابل جنايتي كه سامري كرده بود حداقل كيفر وي اعدام بود اما حضرت موسي(ع) سامري را اعدام نكرد، افزود: تنها كيفري را كه براي سامري قرار داد اين بود كه وي قدرت ارتباط با مردم را نداشته باشد و از مردم جدا شد.

آيت‌الله علم‌الهدي با اشاره به اينكه بزرگ‌ترين مجازات براي سران فتنه اين است كه از مردم جدا شده و ارتباطات مردمي‌ آنها قطع شده است، خاطر‌نشان‌كرد: در حال حاضر اين كيفر براي آنها سخت‌ترين مجازات است.



:: بازدید از این مطلب : 160
|
امتیاز مطلب : 230
|
تعداد امتیازدهندگان : 77
|
مجموع امتیاز : 77
تاریخ انتشار : 15 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: اینکه افرادی در جامعه تلاش کنند ساختار معنوی نظام را که وارث انبیاء، پیامبر (ص)، علی (ع) و زهرا (س) و ارث مجاهدین است، بخواهند این ساختار را بشکنند،‌ ولایت، مرجعیت، فقها،‌ حوزه‌ها،‌ روحانیت و مردم پایبند به این ساختار مقدس مقابل آنها می‌ایستد.

سرلشکر سیدحسن فیروزآبادی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در همایش مقامات عالی‌رتبه نظامی و روسای سازمان‌های عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح، در خصوص طرح تحول اجتماعی در سطح کشور، گفت: ما می‌خواهیم شجره طیبه دین و اسلام ناب برپا ایستاده و پرنشاط به حرکتش ادامه بدهد. دولت جمهوری اسلامی در موضع حقی ایستاده است و با موضع خط امام(ره) و پیروی از ولایت و احترام به مردم و ارزش‌های انقلاب پیش رود.

وی ادامه داد: طرح تحول فرهنگی که مقدم بر تحولات دیگر است با هدایت رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، به خوبی هدایت می‌شود و اساتید، دانشجویان، محققین،‌ پژوهشگران،‌ پژوهشکده‌ها و سازمان‌ها، هر فردی که نقشی در تولید علم و فرهنگ دارد، تولید می‌کند. این یکی از شاخه‌های پربرکت مکتب اسلام ناب است که دارد میوه‌اش بدست می‌آید و هر روز یک افتخاری برای جمهوری اسلامی می‌آفریند.

فیروزآبادی در ادامه تصریح کرد: تحول دوم که در این نظام بسیار اساسی بود، طرح تحول اقتصادی است که بیست سال وعده‌اش داده شده و درباره‌اش صحبت زیاد شده بود اما به اجرا گذاشته نشده بود و این هم با شجاعت آقای احمدی‌نژاد رئیس جمهور محبوب ملت ایران و حمایت رهبر معظم انقلاب، همراهی مجلس و ملت بزرگوار که واقعا باید سپاسگزار بود از صبوری و همراهی‌شان، در حال اجرا است.

رئیس هیئت امنا دانشگاه عالی دفاع ملی در خصوص طرح تحول اجتماعی اظهار داشت: گام بعدی که برای مردم بویژه خیلی اهمیت دارد، طرح تحول اجتماعی است. در مورد تحول اجتماعی در دوران انقلاب، برکات زیادی از فرمایشات امام راحل، رهنمودهای رهبری وتشکیل دولت اسلامی در جامعه پیدا شد اما یک ساختارهایی در تحول اجتماعی هنوز شکل نگرفته است. بنابر این تحول اجتماعی هم بایستی مانند حرکت تولید علم، مانند طرح اقتصادی و هدفمند کردن یارانه‌ها، طرح تحول اجتماعی هم بایستی کار اساسی در آن صورت بگیرد و متناسب با مبانی اسلام ناب و انقلاب و ارزش‌های شهدا ونظام مقدس جمهوری اسلامی و قانون اساسی و حقوق مردم و آفریندگان یوم‌الله نهم دی، سامان پیدا کند.

وی افزود: هر فرد در جامعه بداند که ارزش‌های طبقه‌بندی شده کدامند، ضد ارزش‌ها کدامند و نهادهای فرهنگی، اجتماعی، نهادهای خدمتگزاری مردم، سازمان‌های مردم نهاد، گروه‌های خیریه، دانشگاه‌ها، مدارس،‌ پلیس و دستگاه‌های حکومتی در فرهنگ اجتماعی، مسیر حرکت صحیح و مسیر حرکت هماهنگ چه هست؟ در واقع طراحی یک مجموعه هماهنگی است که در کشور که همه جمهوری اسلامی و قانون اساسی و حقوق مردم و آفریندگان یوم‌الله نهم دی، سامان پیدا کند زیرا برای مردم دنبال امنیت اجتماعی هستیم. پایه امنیت اجتماعی، طرح تحول اجتماعی است یعنی باید یک طرح تحول اجتماعی، یک اصول شناخته شده اجتماعی، یک اصول مرسوم و معروفی به مردم و مسئولین ارائه شود. بعد نیروهای مسلح تلاش کنند که کسی از این مبانی خارج نشود و یک امنیت روانی و اجتماعی برای شخص، خانواده، مراکز آموزشی و برای سرمایه‌گذار به وجود بیاید.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در ادامه سخنانش خاطرنشان کرد: بنابراین طرح تحول اجتماعی،‌ ضمن اینکه مبانی‌اش از فرهنگ اسلام ناب گرفته شده خودش یک نوآوری در جامعه انقلابی ما است و این طرح مدنظر رهبر انقلاب است که خوب دیده و خوب پیاده شود. بنابر این ما نیروهای مسلح به عنوان یک بخش منسجم از نظام می‌توانیم به طرح تحول اجتماعی کمک بکنیم و بخشی از آن را به عهده بگیریم و همیار دولت خدمتگزار جمهوری اسلامی باشیم. البته ما شروع کننده نیستیم. شروع کننده دولت جمهوری اسلامی است و وزارت کشور مسئول امور کشوری است و ما به عنوان حامی و همراه آماده‌ایم و در کنار طرح تحول اجتماعی هستیم.

فیروزآبادی در ادامه با بیان اینکه مکتب اسلام ناب محمدی (ص) به لطف حق تعالی و با همت ملت ایران در دوران رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) شکل گرفته است، گفت: این مکتب کامل و همه ابعادش روشن و حوزه‌های علمیه مروجین آن و ولایت فقیه هم مفسر و ابلاغ کننده احکامش هست. اینکه افرادی در جامعه تلاش کنند این ساختار معنوی نظام را که وارث انبیاء، پیامبر (ص)، علی (ع) و زهرا (س) و ارث مجاهدین است، بخواهند این ساختار را بشکنند،‌ ولایت، مرجعیت، فقها،‌ حوزه‌ها،‌ روحانیت و مردم پایبند به این ساختار مقدس مقابل آنها می‌ایستند.

در ادامه این همایش علیرضا افشار معاونت اجتماعی وزارت کشور ضمن تشریح تحول اجتماعی و کاهش آسیب‌های اجتماعی و ارتقاء سرمایه اجتماعی،‌ از نیروهای نظامی و انتظامی کشور درخواست کمک و همراهی در این طرح مهم را کرد.



:: بازدید از این مطلب : 109
|
امتیاز مطلب : 155
|
تعداد امتیازدهندگان : 51
|
مجموع امتیاز : 51
تاریخ انتشار : 15 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک

 

تعداد زيادي از فعالان حقوق كاروان آسيايي شكست محاصره غزه با در دست داشتن تمثال مبارك امام خميني (ره) و مقام معظم رهبري وارد نوار غزه شده مورد استقبال مردم گروه‌هاي مقاومت قرار گرفتند.

به گزارش کلمه، شماري از فعالان حقوق بشر كاروان آسيايي شكست محاصره غزه در خلال برگزاري نشست مطبوعاتي پس از ورود به غزه، تمثال مبارك مقام معظم رهبري و امام خميني (ره) را در دست گرفتند.

اين گزارش حاكي است كه فعالان حقوق بشر اندكي پس از ورود به نوار غزه در طرف فلسطيني گذرگاه رفح كنفرانس مطبوعاتي برگزار كرد كه بر اساس تصاوير دريافتي چندين نفر از آنها عكس امام خميني(ره) را بر سينه خود نصب كرده بودند.

كاروان آسيايي شكست حصر غزه تقريباً يك ماه پس از آغاز مأموريت خود و آغاز حركت از هند، شب گذشته از گذرگاه رفح وارد نوار غزه شد و از سوي فلسطينيان و شماري از اعضاي گروه‌هاي مقاومت مورد استقبال قرار گرفت.

اين گزارش حاكي است كه شب گذشته 108 تن از همراهان كاروان آسيايي از طريق گذرگاه رفح وارد نوار غزه شدند و از ورود اعضاي ايراني كاروان و شماري از افراد هيئت اردني به نوار غزه ممانعت به‌عمل آمد. بر اساس اين گزارش، قرار است كشتي (سلام به معني صلح) از ناوگان وابسته به اين كاروان ظهر روز دوشنبه به مقصد برسد.

دولت فلسطيني حماس در نوار غزه و شمار ديگري از گروه‌هاي مقاومت با استقبال از كاروان آسيايي شكست حصر غزه از تلاش‌هاي اعضاي كاروان كه سختي‌هاي زيادي را در طول راه متحمل شده‌اند، از كشورهاي مشاركت‌كننده و همچنين از كشورهايي كه اين كاروان را در طول مأموريت خويش ميزباني كرده‌اند، تقدير و تشكر كردند.



:: بازدید از این مطلب : 173
|
امتیاز مطلب : 225
|
تعداد امتیازدهندگان : 77
|
مجموع امتیاز : 77
تاریخ انتشار : 15 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک
برخی مقامات پنتاگون ضمن تأیید سقوط برخی هواپیماهای جاسوسی به دلایل مکانیکی، ادعا کردند هیچ‌گونه شواهدی وقرائنی پیدا نکرده‌اند که از ادعای ایران در مورد ساقط کردن هواپیماهای تجسسی در خلیج فارس پشتیبانی کند.
پنتاگون تلویحا تأیید کرد: هواپیماها به دلایل فنی «سقوط» کردند، «ساقط» نشدند!

به گزارش کلمه به نقل از خبرگزاری «رویترز» سخنگوی پنتاگون «دیو لاپن» گفت: هیچ گزارش تازه‌ای وجود ندارد که گفته‌های سپاه پاسداران دربارۀ هواپیماهای بی‌سرنشین را تأیید کند.  

روز یکشنبه 12 دی‌ماه سردار «امیرعلی حاجی‌زاده» فرمانده نیروی هوافضای سپاه در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس گفت: ...تا الان تعداد زیادى از هواپیماهاى جاسوسى و فوق پیشرفته آن‌ها را سرنگون و در مواردى مهندسى معکوس کرده‏ایم و تعداد زیادى از این هواپیماها را ساخته‏ایم. البته بعضى از مسائل از نظر ما خیلى اهمیت ندارد که بازگو شود، مثلاً ما در خلیج‏فارس دو فروند هواپیماى آنها را ساقط کرده‏ایم و این مطلب برای اولین بار است که گفته مى‏شود. 

یک مقام نظامی آمریکایی، که خواسته نامش فاش نشود، به رویترز گفته که آخرین حادثه‌ای که او از آن مطلع است سقوط یک هواپیمای بی‌سرنشین در خلیج(فارس) است که اوائل سال 2009 رخ داده و مانند سایر موارد پیشین، این سقوط به دلایل فنی بوده و این هواپیما در آب‌های بین‌المللی افتاده است. 

او افزود: مواردی داشته‌ایم که در آن هواپیماهای بی‌سرنشین در خلیج فارس افتاده‌اند...اما هیچ‌گونه دلیلی ندارم که در جایی یک هواپیمای بی‌سرنشین توسط آتش دشمن در خلیج فارس ساقط شده باشد. 

این مقام آمریکایی گفت: چنین حادثه‌ای را نمی‌توان به صورت قطعی منتفی دانست و هنوز در حال جست‌وجو هستیم که آیا موردی وجود داشته است یا نه.



:: بازدید از این مطلب : 137
|
امتیاز مطلب : 152
|
تعداد امتیازدهندگان : 52
|
مجموع امتیاز : 52
تاریخ انتشار : 15 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک

سخنگوي قوه قضاييه با اشاره به اظهارات دادستان تهران در نماز جمعه اظهار کرد آقاي دولت‌آبادي نگفتند كه سران فتنه به زودي محاكمه می‌شوند. وی همچنین تاکید کرد که محاكمه سران فتنه اقتضائاتي دارد كه هر وقت زمينه‌هاي آن فراهم شد، صورت خواهد گرفت. غلامحسين محسني‌اژه‌اي در نشست خبري روز دوشنبه با خبرنگاران همچنين از مردم و ساير دستگاه‌ها و قوا كه در اجراي قانون هدفمندي‌ يارانه‌ها همياري و همكاري داشتند، تشكر و ابراز اميدواري كرد كه تلاش‌شان بيشتر شود.

وي افزود: بداخلاقي، توهين، افتراء، نشر اكاذيب، شايعه كه موجب بدبيني مردم نسبت به همديگر و ايجاد ياس در بين مردم مي‌شود و آب به آسياب دشمن مي‌ريزد از طرف هركس عليه شخص ديگر بد است به خصوص اگر از ناحيه كساني باشد كه تعلقي به نظام دارند حتي اگر از روي دلسوزي باشد.

فشار زيادي بر قضات دادگاه‌ها و دادسراها وارد است
وي افزود: قوه قضاييه مستقل و مقتدر و البته صحيح‌العمل مطلوب همه است و تلاش مي‌شود در اين مسير قدم برداشته شود. البته استحضار داريد كه امر قضا يك كار خطير، سخت و دشوار است و تا انسان از نزديك وارد اين قضيه نشود، صعوبت آن را متوجه نمي‌شود.

سخنگوي قوه قضاييه ادامه داد: با توجه به اين اهميت فشار زيادي بر قضات دادگاه‌ها و دادسراهاي ما وارد است و اين‌جا هم مثل همه صحنه‌هاي ديگر جا دارد همه به قوه قضاييه كمك كنند به خصوص شما اصحاب رسانه كمك كنيد اين امر سريع‌تر جلو رود. 

سخنگوي دستگاه قضايي در پاسخ به سوال خبرنگاري كه اظهارات دادستان تهران در سخنراني پيش از خطبه‌هاي نمازجمعه تهران را شبيه يك بيانيه سياسي دانست، تصريح كرد: اين‌كه يك مقام قضايي بايد در جايگاه قضا از موضع قانوني صحبت كند، حرف درستي است و اگر كسي در جايگاه قضايي خود، در چارچوب قوانين سخن نگويد مي‌توان به او انتقاد كرد، اما بايد به اين نكته توجه داشت كه افراد داراي شئون مختلفي هستند؛ مانند اين‌كه بنده هم در موضع سخنگو قرار دارم، هم دادستان كل كشور هستم و هم ممكن است در جايي منبر بروم و سخنراني كنم. البته جدا كردن اين شئون از يكديگر كار ساده‌اي نيست و مردم هم اين شان را جدا نمي‌كنند. در هر صورت اصل اين مطلب كه يك مقام قضايي بايد در چارچوب قانون سخن بگويد حرف بجايي است. 

محاكمه سران فتنه اقتضائاتي دارد وي در ادامه با اشاره به سخنراني دادستان تهران درباره محاكمه سران فتنه اظهار كرد: من در اين نمازجمعه شركت داشتم. البته بعد از سخنراني دادستان محترم رسيدم و بعد هم سخنراني ايشان را نخواندم اما مطالبي شنيدم. آقاي دولت‌آبادي نگفتند كه به زودي محاكمه صورت خواهد گرفت. به طور كلي بايد گفت افرادي كه متهم هستند به هر تقدير بايد پرونده‌شان مورد رسيدگي قرار گيرد به خصوص كساني كه به نظام ظلم بزرگي كردند و به دشمن اميد دادند. محاكمه سران فتنه اقتضائاتي دارد كه هر وقت زمينه‌هاي آن فراهم شد، صورت خواهد گرفت.

قاضي براي صدور راي الزاما از نظر هيات منصفه تبعيت نمي‌كند
وي در پاسخ به سوالي درباره استعفاي يكي از اعضاي هيات منصفه و جايگاه قانوني هيات منصفه در زمينه اظهارنظر در مورد متهمان مطبوعاتي، تصريح كرد: در قانون اساسي تاكيد شده كه به جرايم مطبوعاتي بايد به صورت علني و با حضور هيات منصفه رسيدگي شود. قانون مطبوعات نيز اصلاحاتي داشته كه بر اساس ماده 43 اين قانون هيات منصفه بايد پس از اتمام رسيدگي به پرونده بلافاصله وارد شور شود و نظر خود را ارايه كند. هيات منصفه دو مطلب را بايد مطرح كند؛ اول اين‌كه از نظر آن‌ها به عنوان نمايندگان اقشار مختلف جامعه، متهم مرتكب جرم شده است يا خير و ثانيا اگر بزهكار است آيا استحقاق تخفيف را دارد يا خير.

وي افزود: پس از اعلام نظر هيات منصفه، قاضي بايد طبق مقررات راي بدهد. حال سوال اين است كه آيا قاضي بايد الزاما براي صدور راي از نظر هيات منصفه تبعيت كند يا خير؟ طبق قانون مطبوعات پاسخ به اين سوال منفي است و قاضي بايد خود به صدور حكم بپردازد. 

جرايم پنهان را دستگاه‌هاي اطلاعاتي و امنيتي به دستگاه قضايي اعلام مي‌كنند
سخنگوي قوه قضاييه در پاسخ به سوالي در مورد برخورد با اتاق فكر سران فتنه تصريح كرد: جرمي كه واقع مي‌شود و يا اتهامي كه به كسي منتسب است گاه مشهود است و گاه غيرمشهود. اگر جرمي مشهود باشد، نيروي انتظامي مي‌تواند طبق وظيفه خود و حتي دستور قضايي اقدامات قانوني را صورت دهد و پس از دستگيري فرد او را در اختيار قوه قضاييه بگذارد. اما اگر جرم مشهود نبود، در صورتي كه گزارش ارايه شده باشد، دادستان اقدام به تعقيب مي‌كند و اگر نيازي بود براي انجام تحقيقات پرونده را به نيروي انتظامي يا دستگاه‌هاي امنيتي ارجاع مي‌دهد. حال اگر مطلبي پنهاني بود و از هيچ طريقي به دادستان اعلام نشد، طبعا اين دستگاه‌هاي اطلاعاتي و امنيتي هستند كه اگر گزارشي داشته باشند و در صورتي كه به مستندات قابل استنادي رسيده باشند، موضوع را به دستگاه قضايي اعلام مي‌كنند و پرونده مورد رسيدگي قرار مي‌گيرد.

قوه قضاييه در رسيدگي به اتهام افراد با عناوين جلو نمي‌رود
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا قوه قضاييه خاتمي را جزو سران فتنه مي‌داند يا خير و اگر جزو سران فتنه است چرا در محاكمه او تعلل مي‌كند؟ اظهار كرد: قوه قضاييه به اتهام افراد رسيدگي مي‌كند و با اين عناوين جلو نمي‌رود. اين اتهامات بايد از طرف مراجع رسمي ذيصلاح و يا خود مدعي‌العموم اعلام شود و دستگاه قضايي نيز بر اساس اتهامات قانوني بررسي‌ها را صورت خواهد داد.

تبليغات رسانه‌هاي خارجي دروغين و غرض‌آلود است
وي در پاسخ به اين سوال كه چرا نشستي با حضور رسانه‌هاي خارجي درباره سكينه آشتياني برگزار شد و رسانه‌هاي داخلي ناديده گرفته شدند در حالي‌كه رسانه‌هاي خارجي عليه قوه قضاييه و نظام جنجال بپا كرده‌اند؟ اظهار كرد: اولا دستگاه قضايي از كسي براي برگزاري چنين نشستي دعوت نمي‌كند، بلكه معمولا رسانه‌ها متقاضي مي‌شوند و ما با انجام محاسباتي ضمن مشورت با برخي دستگاه‌ها مانند وزارت ارشاد يا وزارت امور خارجه تقاضاي آن‌ها را مورد بررسي قرار مي‌دهيم؛ لذا درخواستي از طرف آن‌ها مطرح شده و ما پذيرفته‌ايم. در اين قبيل موارد اگر درخواست رسانه‌هاي خارجي پذيرفته شود، مانعي هم براي حضور رسانه‌هاي داخلي نيست اما ما درخواست نمي‌كنيم كه رسانه‌ها حضور پيدا كنند.

سخنگوي دستگاه قضايي گفت: متاسفانه امروز دشمن با ابزار تبليغاتي و سرمايه سنگين عليه نظام كار مي‌كند و در اين پرونده نيز نه تنها عليه دستگاه قضايي بلكه عليه نظام ما و تمام قوانين‌مان برخلاف حق و مروت تبليغات كرده‌اند. ما بايد تلاش كنيم كه براي افكار عمومي خود توضيح دهيم اما به هر حال بخشي از رسانه‌ها در اختيار دشمن قرار دارد. بحمدالله مردم ما به خوبي متوجهند كه تبليغات رسانه‌هاي خارجي دروغين و غرض‌آلود است. البته نه اين‌كه تبليغات‌شان بي‌تاثير باشد اما در حدي نيست كه مدنظر آن‌ها قرار دارد. زيرا دشمن به قدري در جهان مفتضح است كه تبليغاتش تاثير قابل توجهي ندارد. اگرچه ما نيز بايد تلاش كنيم تا از چيزي كه ممكن است مورد سوءاستفاده قرار گيرد احتراز شود.

متهم بزرگ‌ترين قاچاق سوخت محاكمه و محكوم شده و در دسترس است
وي در پاسخ به سوالي ديگر در مورد پرونده بزرگ‌ترين قاچاق سوخت و اين‌كه گفته مي‌شود متهم اصلي پرونده علي‌رغم محكوميت به حبس از كشور خارج شده است، تصريح كرد: اين فرد محاكمه و محكوم شده و در حال حاضر نيز در دسترس است. پيش از محاكمه او برخي سايت‌ها اعلام كرده بودند كه فرار كرده اما با پيگيري‌هايي كه انجام دادم متوجه شدم كه اين شخص با قرار وثيقه حاضر بوده و روز دادگاه نيز حضور يافته و مورد محاكمه قرار گرفته است. البته نمي‌دانم كه راي صادره قطعي است يا خير اما به احتمال قوي قطعي نبوده و در مرحله تجديدنظرخواهي قرار دارد.

وي در مورد تناسب مجازات با جرم نيز، اظهار كرد: بسياري از مجازات‌هاي ما تعزيري و بازدارنده است كه اين قبيل مجازات‌ها داراي حداقل و حداكثر است. قاضي در مورد اين مجازات‌ها مي‌تواند حداقل را انتخاب كند يا حداكثر را اما به هر حال مجازات مي‌تواند متناسب با جرم باشد. علاوه بر اين تعليق و تخفيف مجازات نيز طبق قانون از اختيارات قاضي است و گاه قاضي مي‌تواند از حداقل مجازات نيز پايين‌تر آمده و يا مجازات را تبديل به جزاي ديگري كند.



:: بازدید از این مطلب : 133
|
امتیاز مطلب : 124
|
تعداد امتیازدهندگان : 43
|
مجموع امتیاز : 43
تاریخ انتشار : 15 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک

 

اين نظام است كه بايد براي فتنه‌گران شرط بگذارد

نماينده مردم سبزوار در مجلس شوراي اسلامي گفت: فتنه‌گران براي بازگشت به نظام بايد استغفار و خود را از ضد انقلاب جدا كنند، نه اينكه بخواهند براي نظام شرط و شروط بگذارند، اين نظام است كه بايد براي آنان شرط بگذارد.

محمد‌رضا محسني‌ثاني امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در مشهد اظهار داشت: فتنه‌گران نزد مردم مردود و غيرقابل قبول هستند و گذاشتن شرط براي بازگشت به عرصه انتخابات توسط آنان خنده‌دار و مضحك است.
نماينده مردم سبزوار در مجلس شوراي اسلامي تاكيد كرد: آنان هيچ جايگاهي نزد مردم ندارند و بايد منتظر محاكمه خود باشند تا اينكه بخواهند شرط بگذارند و مطمئن باشند مردم پذيراي شرط‌ آنان براي بازگشت نيستند.
محسني‌ثاني تصريح كرد: خاتمي و سران فتنه با توجه به آنچه كه در گذشته مي‌ديدند، مدتي به طرق مختلف سعي كردند به نوعي به وضعيت گذشته برگردند و بتوانند نزد مردم جايگاهي به دست آوردند.
وي خاطرنشان كرد: اما با اقداماتي كه سال گذشته و به ويژه در عاشوراي 88 و هتك حرمت ساحت مقدس اباعبدالله الحسين(ع) انجام دادند راه‌هاي بازگشت را به روي خود بسته و از نظام خارج شدند.
عضو كميسيون اجتماعي مجلس ادامه داد: آنان براي بازگشت به نظام و پذيرفته شدنشان از سوي مردم بايد استغفار و توبه كرده و خود را از ضد انقلاب جدا كنند، نه اينكه بخواهند براي نظام شرط و شروط بگذارند، اين نظام است كه بايد براي آنان شرط بگذارد، نه آنان.
نماينده مردم سبزوار با اشاره به حماسه 9 دي تصريح كرد: 9 دي سرنوشت‌ساز و نقطه عطفي در تاريخ انقلاب و نظام بود و فتنه‌گران نيز فهميدند كه اين مردم پشتيبان ولايت فقيه هستند و جدايي انداختن بين مردم و رهبرشان امري غيرممكن است.



:: بازدید از این مطلب : 122
|
امتیاز مطلب : 124
|
تعداد امتیازدهندگان : 43
|
مجموع امتیاز : 43
تاریخ انتشار : 15 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک

سايت روزنت با انتشار اين مطلب به قلم علي افشاري (از عناصر فراري مرتبط با سازمان هاي ضدايراني در آمريكا)، شرط گذاري هاي اخير خاتمي براي حضور در انتخابات مجلس را مورد ترديد قرار داد و نوشت: اظهارات جعفري دولت آبادي دادستان تهران آب پاكي را روي دستان خاتمي ريخت و خيلي زود پرونده سخنان وي را در خصوص فعال شدن اصلاح طلبان در عرصه سياسي بست. وي با بياني تقريباً آشكار، شرط گذاشتن خاتمي را علامت طلبكاري دانست و به نوعي با او اتمام حجت كرد كه فرصت تاريخي براي بازگشت به نظام را از دست داده است و بايد از كارهايش دست برداشته و آماده محاكمه شود. پيش از آن هم حمله حسين شريعتمداري به اظهارات خاتمي در جمع فراكسيون اقليت، دشواري ها و به بياني ديگر بن بست هاي پيش روي بازگشت اصلاح طلبان به حاكميت را بازتاب مي داد. استراتژي خاتمي، پس از تجربه جنبش سبز و با توجه به نوع نگاه بخش مسلط قدرت مجال و بخت قابل اعتنايي براي تحقق ندارد.

روزنت اضافه مي كند: روزنامه كيهان كه خطوط كلي آن هماهنگي روشني با سياست هاي رهبري دارد، خاتمي را به ملاقات هاي پنهاني با جورج سوروس، ابراز دوستي با راسموسن دبيركل ناتو و حامي كاريكاتوريست دانماركي مورد اعتراض جهان اسلام، ائتلاف با منافقين، بهايي ها، سلطنت طلب ها، ماركسيست ها و پژاك در فتنه ۸۸، مصداق سرمايه بزرگ اسرائيل در داخل ايران، گلوپاره كردن براي دفاع از اسرائيل در روز قدس، آتش زدن مسجد، قتل بسيجي ها و اجراي نسخه ديكته شده جرج سوروس، جين شارپ و ريچارد رورتي براي كودتاهاي مخملي متهم كرده است.

نويسنده اين پايگاه اينترنتي ضدانقلاب يادآور مي شود: از آنجا كه خاتمي علي رغم آشكارسازي تفاوت هايش با موسوي و كروبي، در مجموع از كليت مواضع آنها دفاع كرده است، بسيار بعيد است كه تن به خواسته محكوميت جنبش سبز بدهد و هزينه چنين كاري براي او در بدنه حامي جريان اصلاحات بسيار سنگين است و به منزله يك خودكشي سياسي است. از طرف ديگر كف خواسته نظام و اصولگرايان نيز ابراز برائت كامل و صريح از فتنه گران و به قول دادستان تهران اعلام توبه براي بازگشت به دامان نظام است و لذا امكان نقش آفريني دوباره خاتمي در درون حكومت بسيار نامحتمل است. علائم موجود نشان از اين دارد كه حاكميت تصميم به اخراج خاتمي گرفته است، فيلترينگ سايت خاتمي، محدوديت هاي بنياد باران، جلوگيري از سخنراني در دانشگاه و ممنوع الخروجي وي آشكار مي سازند كه او ديگر از حاشيه امنيت درون نظام برخوردار نيست. حاكميت كلي هزينه كرده و نمي پذيرد كه مجدداً جرياني را كه ستون پنجم دشمن مي شمارد به عرصه سياست بازگردند.

وي از سوي ديگر با به چالش كشيدن كفايت خاتمي و اصلاح طلبان براي معارضه جدي با نظام مي پرسد: عملكرد فراكسيون اصلاح طلبان در مجلس هشتم چه بوده و چه تاثيري داشته است؟ آيا بود و نبود آنها تفاوت قابل ملاحظه اي در عملكرد مجلس در چارچوب خواست اصولگرايان داشته است؟ سابقه خاتمي نشان مي دهد كه وي اهل ايستادگي روي خطوط قرمز نيست و سر بزنگاه از شروطش كوتاه مي آيد. صدر و ذيل سخنان خاتمي با هم نمي خواند.

 


 



:: بازدید از این مطلب : 178
|
امتیاز مطلب : 72
|
تعداد امتیازدهندگان : 26
|
مجموع امتیاز : 26
تاریخ انتشار : 15 / 10 / 1389 | نظرات ()
نوشته شده توسط : ن ,ک

 

فتنه۸۸ از حلقه آئین و با محوریت خاتمی شروع شد


خاتمی را می‏بایست کلیدی‏ترین بسترساز فتنه دانست؛ کسی که در گام‏های مختلف تاریخی هر بار به گونه‏ای به میدان می‏آید و نقش سرنوشت‏ساز خود را به بهترین نحو ایفا می‏کند. او البته در عین حال مجری نالایقی نیز هست و این نه بیان مخالفان اصولگرای او که اعتراف همراهان اصلاح‏طلب اوست که او را فاقد شجاعت لازم برای پیشبرد اصلاحات دانسته و می‏دانند. افق، هدف و برآورد اصلاح طلبان تفاوت چندانی با هم ندارد؛ همه حاکمیت دوگانه را در پرتو اندیشه‏های روشنفکری‏شان دنبال می‏کنند اما رسالتی که هر کدام در مقاطع مختلف به اقتضای شخصیت و جایگاه و توانمندیشان به دوش می‏کشند، متفاوت است. مرور تاریخی دو دهه گذشته به خوبی نشان می‏دهد آنچه تحت عنوان جریان روشنفکری تأثیرگذار و سکولار در کشور سامان یافت، بعد از انقلاب در مجموعه کیهان فرهنگی، حلقه کیان و خصوصا حلقه آئین نزج گرفت که در این میان خاتمی به عنوان سرپرست روزنامه کیهان و بعد هم به عنوان محور اصلی شکل‏گیری حلقه آئین از نقشی کلیدی برخوردار بود. به موازات همین جریان، ذیل نظر موسوی خوئینی‏ها در مرکز مطالعات ریاست جمهوری دولت سازندگی نیز تعدادی از چهره‏های چپ گرد هم آمدند. همین جریان بعدها در حلقه سلام نیز شکل گرفت. در واقع اگر بخواهیم پیشینه فتنه و بسترسازی اصلی را مرور کنیم، باید به سال‏هایی بازگردیم که مفاهیم کلیدی و ساختارشکن دولت اصلاحات در درون حلقه آئین تعریف و تبیین می‏شد و چهره‏هایی چون سعید حجاریان، عباس عبدی، محسن کدیور، محسن امین‏زاده، هادی‏خانیکی، مصطفی تاج‏زاده و محمد رضا خاتمی بر گرد خاتمی حلقه می‏زدند. در شرایطی که دولت سازندگی زمام امور را در دست می‏گیرد، چپ‏گرایان خط امامی از بستر لیبرالیسم راست‏گرا بلند می‏شوند، حجیّت دین در امور اجتماعی و اداره حکومت را به بحث می‏گذارند، فقه سیاسی و فقهی که توانمندی اداره جامعه را داشته باشد، به چالش و انکار می‏نشینند و در سایه تفکری سکولار و روشنفکرمآبانه کمی بعد سکان دولت اصلاحات را در دست می‏گیرند تا آن عقبه تئوریک در حاکمیت دو گانه اصلاح‏طلبان تبلور پیدا کند. در این سال‏ها همان چهره‏های حلقه آئین مسئولیت‏های کلیدی را در دولت و مجلس به دوش می‏کشند. در آستانه انتخابات ریاست جمهوری سال 76 و قبل از شکل‏گیری دوم خرداد، این خاتمی و دیگر چهره‏های حلقه آئین هستند که سراغ میرحسین موسوی می‏روند و از او به سبب قرابتی که با مواضعش حس می‏کردند، برای حضور در صحنه دعوت می‏کنند. میرحسین البته شرایط آن روز را برای حضور خود مساعد نمی‏بیند و طی بیانیه‏ای انصراف خود را اعلام می‏دارد؛ اما انگار این صحنه‏آرایی در انتخابات سال 88 برعکس می‏شود. این بار خاتمی انصراف می‏دهد تا میرحسین در صحنه باقی بماند و این جا‏به‏جاییِ نقش بیش از همه به فضای سیاسی کشور و ضرورت بازسازی بدل عدالتخواه احمدی‏نژاد یعنی کسی که بتواند بخشی از آرای اصولگرایان را نیز در سبد خود داشته باشد، ارتباط پیدا می‏کند. خاتمی در عین اینکه یک بسترساز کلیدی برای فتنه‏گران است، یک امدادگر کلیدی نیز به شمار می‏آید. او کسی است که جریان فتنه مدیون اوست و در بازه زمانی ریاست جمهوری اوست که این جریان، حضور خیابانی را در 18 تیر تمرین می‏کند و شیوه جدال با حاکمیت را می‏آموزد. در این دوره اعضای همان حلقه آئین در مرکز بررسی‏های استراتژیک ریاست جمهوری گرد هم می‏آیند؛ گاه "فشار از پایین و چانه زنی از بالا" را در دستور کار قرار می‏دهند و گاه آداب "حرکت با چراغ خاموش" را تمرین می‏کنند. "فتح سنگر به سنگر" اما شاید اصلی‏ترین راهبرد این جریان برای نفوذ در ساختار نظام به شمار آید. قتل‏های زنجیره‏ای، کنفرانس برلین، تحصن مجلس ششم، ماجرای لوایح دوقلو با هدف کاهش اختیارات رهبری و ماجرای مطبوعات در این دوره است که رقم می‏خورد و در پسِ این همه اصلاح‏طلبانی که پیشتر درس خود را در حلقه آئین از سید محمد خاتمی فراگرفته بودند، در شرایط پرآشوب آن روز رسم و رسومات براندازی را تمرین می‏کنند. در سال‏های حاکمیت اصلاحات همان اندیشه‏ها و تعلیمات حلقه آئین مجال بروز در رسانه‏ها را نیز می‏یابد و این در واقع اصلی‏ترین هدف خاتمی از ورود به صحنه انتخابات بوده است. این موضوعی است که محمد رضا خاتمی بر آن صحه می‏گذارد. او تصریح می‏کند در شرایط قبل از سال 76 اصلا احتمال پیروزی خاتمی داده نمی‏شد و تمام هدف اصلاح طلبان و چهره‏های حلقه آئین از مطرح کردن خاتمی کشاندن عقبه تئوریک حلقه آئین در متن جامعه و طبیعتا رسانه‏ها بود. خاتمی در ریاست جمهوری 88 اگرچه کمی بعد از کاندیداتوری به ظاهر کنار می‏رود، اما این به معنای کناره‏گیری او از صحنه جدال نیست. خاتمی با توجه به توصیه‏ها و برآوردی که از فضا دارد، تنها تغییر نقش می‏دهد و می‏کوشد در پسِ پرده آن‏گاه که نیاز است، اصلاحات و جریان فتنه را یاری رساند و همین گونه نیز می‏کند. او همگام و همراه فتنه‏گران در نقشی که سزاوار خود اوست حرکت می‏کند، حمایت رسمی‏اش از میرحسین موسوی را اعلام می‏نماید و می‏کوشد کروبی را از کاندیداتوری منصرف سازد. او در همایش ورزشگاه آزادی هم در کنار فائزه هاشمی و همسر میرحسین موسوی حاضر می‏شود. کمی بعد نوبت بحث تقلب و کمیته صیانت از آراء می‏رسد و باز این خاتمی است که نقش‏آفرینی را به دوش می‏کشد. خاتمی اردیبهشت ماه 1388 با اشاره به ضرورت صیانت از آراء تصریح می‏کند:«نگرانی ما از برگزاری انتخابات، بالضروره به معنای ریختن رأی باطله به نام فردی خاص یا نخواندن آراء نامزدی دیگر نیست. اگرچه در همه جای دنیا ممکن است این مسائل پیش بیاید. مراد ما از این ابراز نگرانی این است که اگر کسانی پیدا شوند که احساس وظیفه کنند تا برخلاف خواست مردم و برای اینکه به گمان خویش در پیشگاه خداوند سربلند باشند مانع از حضور مردم یا تأثیر آراء مردم شوند، دست اندرکاران انتخابات باید از تک تک آراء مردم در مقابل این افراد صیانت کنند.» او از همان آغاز نتایج بعد از انتخابات را غیر واقعی می‏داند و برای این بیان خود این چنین استدلال می‏کند:«شاهدیم که تمامی امکانات مادی، معنوی، اجرایی و اداری در اختیار گروه خاصی است و با این وضع آنها نیازی به داشتن ستاد ندارند. اما در مقابل عده‏ای در محرومیت کامل به سر می‏برند و حتی برای یافتن محلی برای سخنرانی در تنگنا قرار می‏گیرند و در معدود جاهایی که امکان سخن گفتن پیدا می کنند، شلوغی و ناامنی را تجربه می‏کنند. سؤال اینجا است که سایر کاندیداها چطور باید حرف خود را به مردم منتقل کنند؟» خاتمی همگام با فتنه‏گران پیش می‏رود و در جلساتی که با حضور هاشمی، میرحسین و کروبی تشکیل می‏شود، شرکت می‏کند. او بارها در سخنان خود حاکمیت را به گونه‏ای مخاطب قرار می‏دهد که گویی با خشونت‏گرانی خودخواه مقابل است. در تیرماه 88 او به دیدار خانواده دستگیر شدگان در ناآرامی‏های می‏شتابد و در حالی که پروژه شهیدسازی برای فتنه‏گران اهمیت زیادی دارد، از واژه شهید برای کشته‏شدگان بهره می‏برد. خاتمی می‏گوید:«متأسفم از اینکه اعلام کنم جرم شما و عزیزانتان این است که در ایران ماندید و برای تقویت نظام و تأمین حقوق مسلم مردم تلاش کردید و اینک باید مورد بی‏مهری و کم‏لطفی قرار گیرید.» وقتی شرایط بر فتنه‏گران تنگ می‏شود و بحث رجوع به مراجع قم برای اختلاف‏افکنی میان حاکمیت و علما موضوعیت پیدا می‏کند، باز این خاتمی است که دست به قلم می‏شود و به همراه موسوی، کروبی و 65 تن از اصلاح‏طلبان نامه ای خطاب به مراجع تقلید می‏نویسد. در این نامه ضمن اشاره به دستگیری شهروندانی که مثلا در راهپیمایی‏های مسالمت‏آمیز شرکت کرده بودند و نیز اتهامات مطرح شده، آمده بود:«دستگاه های تبلیغاتی دولتی و به ویژه صدا و سیما... با پخش اعتراف های نمایشی، سعی در اثبات اینگونه اتهامات واهی به حرکتی مردمی دارد که تنها و تنها برای پاسداشت جمهوریت نظام شکل گرفت.» اگر بخواهیم نمایی کلی از دو دهه فعالیت خاتمی ارائه دهیم، باید اذعان کنیم او از همان آغاز بسترساز اصلی جریانی بود که حاکمیت دوگانه و ایجاد دوقطبی در کشور را دنبال می‏کرد. او در گام‏های مختلف زمانی گاه در صحنه و در مسئولیتی اجرایی خود پیشبرد اهداف حلقه آئین را به دوش کشید و گاه تغییر نقش داد و این همه را به بدل خود واگذار کرد. از این حیث بانی اصلی فتنه را خاتمی می‏بایست دانست؛ نه میرحسین! چه آنکه این خاتمی بود که داعیه‏داران فتنه را از نخست آموزگاری کرد. ابطحی درخصوص نقش‏آفرینی‏های مثلثی که یک ضلع آن را خاتمی تشکیل می‏داد، تصریح کرد:«خاتمي فضاي جامعه را مي‌شناخت، وي اقتدار نظامي، ‌انتظامي و مقام معظم رهبري كه در جايگاه والايي قرار دارند را مي‏شناخت و با توجه به اينكه وي نسبت به اين موضوعات شناخت داشت، اين يك نوع خيانت است كه از موسوي در موضوع تقلب حمايت كرد... پس از انتخابات در جلسه مشتركي هاشمي رفسنجاني، موسوي و خاتمي با يكديگر هم قسم شدند كه پشت يكديگر را خالي نكنند و بنده نمي‌دانم كه اين تنها نگذاشتن و ياري كردن يكديگر پس از 11 ميليون فاصله راي براي چه بود.» عملکرد خاتمی به گونه‏ای بود که حتی مورد تجلیل رضا پهلوی نیز قرار گرفت. فرزند شاه مخلوع ایران که با هفته‏نامه آلمانی اشپیگل گفت‏و‏گو می کرد، گفت:«من اميدوارم كه آنها به شكل صريح تري انتقادات خود را نه تنها نسبت به تصميمات رهبري، بلكه به تمام نظام ابراز كنند. به عنوان مخالفسياسي رژيم روحانيون در ايران فعال بوده و با اصلاح طلبان و معترضين در تماس هستم.» شهریور ماه 88 سردار عزیز جعفری فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اطلاعات دقیق‏تری از اظهارات محمد علی ابطحی ارائه کرد. او با اشاره به اعترافات ابطحی به بخشی از اظهارات این چهره نزدیک به خاتمی اشاره کرد که در آن می‏گفت:«خاتمی و [ابوالفضل] فاتح و مهدی هاشمی رفسنجانی می‌گفتند که "برنده شدن در این انتخابات خیلی با انتخابات گذشته فرق می‌کند. در این صورت جریان اصولگرا و رهبر دیگر نمی‌توانند سرشان را بلند کنند و این معنای یکسره کردن کار است." یعنی رسیدن به یک نظام با ولایت فقیه بسیار ضعیف شده یا بدون ولایت فقیه جا بیفتد. اعتراضات در انتخابات کاملا برنامه‌ریزی شده بود.» جعفری همچنین به بخش‏هایی از سخنان خاتمی در سال 87 اشاره کرد که در آن خاتمی تصریح می‏داشت:«اگر در این انتخابات[دهم] احمدی‌نژاد سقوط کند، عملاً رهبری حذف می‌شود، اگر به هر قیمتی و به هر شکلی اصلاحات دوباره به قوه اجرایی بازگردد، دیگر رهبری اقتداری در جامعه نخواهد داشت. سقوط اصولگرایی به معنای پایان اقتدار رهبری تلقی می‌شود و با شکست اصولگرایان باید قدرت رهبری را مهار کرد.» خاتمی پس از آزادی سعید حجاریان به دیدار او شتافت و حتی پس از ماجرای نهم دی و خاموش شدن فتنه و در واپسین روزهای سال 88 نیز باز از جنبش سبز سخن راند. او گفت:«در این انتخابات اصلاح طلبی عنوان سبز را انتخاب كرد كه تعبیر قشنگ و خوبی است؛ سبز نماد طراوت و روشنی و دوستی است. سبزی كه مطرح شد، سبزی است كه دلبسته به انقلاب اسلامی است و نسبتی با سلطه طلبان و منحرفان ندارد.» وقتی عرصه بر فتنه‏گران تنگ می‏شود، باز این اوست که می‏کوشد تا با نامه‏نگاری و ارتباط‏گیری با حاکمیت عرصه را بر اصلاح‏طلبان باز کند و اکنون نیز شاید او بر این پندار باشد که باز نوبت اوست تا با چهره‏ای مظلوم و حق‏به‏جانب طریق توبه پیش بگیرد و باز معبر عبور اصلاح‏طلبان به سوی حاکمیت دوگانه و براندازی را باز کند. خاتمی البته مواضعش مثل گذشته است. او هیچ‏گاه در هدف‏گذاری با سایر اصلاح‏طلبان اختلافی نداشته و ندارد. در شهریور 89 او ضمن تأکید بر اینکه اکنون متوهمان خشونت‏گرا حاکمیت را به دست گرفته‏اند، تصریح می‏کند:«ما اگر به آینده بنگریم و شاهد تلاش باشیم که برای آزادی کسانی که گرفتار شده‌اند صورت می‌گیرد و فضای امن و آزاد برای همه افراد و تشکل‌ها وگروه‌ها ایجاد می شود و "خردمندان خیرخواه" به جای "متوهمان خشونت گرا "میدان‏دار می شوند به سوی وضعیتی می‌رویم که در آن انتخابات سالم و بی‌حرف و حدیث و آزاد برگزار خواهد شد.» و این بدین معناست که خاتمی را نمی‏توان سوای از اندیشه‏های حلقه کیان و آئین تحلیل و تفسیر کرد. خاتمی همان خاتمی است و جنس نقش آفرینی او نیز همان.



:: بازدید از این مطلب : 126
|
امتیاز مطلب : 72
|
تعداد امتیازدهندگان : 26
|
مجموع امتیاز : 26
تاریخ انتشار : 15 / 10 / 1389 | نظرات ()